Кокосова олія

p1

Кокосова олія виробляється з серцевини кокосового горіха (копра).

Консистенція кокосової олії при кімнатній температурі близька до консистенції коров’ячої олії. Колір олії білий.

Кокосова олія застосовується при виготовленні морозива, глазурі, багатьох сортів цукерок, начинок для вафель та карамелі.

Виробничий комплекс Musim Mas Group випускає рафіновану та гідрогенізовану кокосову олію, а також спеціалізовані рослинні жири на основі кокосової олії (Серія GOLDICE).

Кокосова олія RBD

Рафінована кокосова олія є рафінована, вибілена і дезодорована натуральна кокосова олія.

Застосовується для виробництва:

  • Морозива, використовується як відмінний молочний замінник
  • Глазурі для морозива.
  • Шоколаду і шоколадної глазурі.
  • Маргаринів та бутербродних олій.
  • Додається до тіста для розсипчастості.
  • Багатьох сортів цукерок.
  • Застосовується в охолоджуючих, карамельних та вафельних начинках.
  • Додається до начинки для цукрового печива типу «сендвіч».
  • Використовується для смаження у фритюрі (смаження в киплячому маслі).

Технічні специфікації

Вільні жирні кислоти AOCS Ca 5a-40 0.1 % max
Вологість та Домішки AOCS Ca 2c-25 0.1 % max
Точка плавлення AOCS Cc 3-25 22 deg.c. — 27 deg.c.
Йодне число AOCS Cd 1-25 7-11
Перекисне число AOCS Cd 8-53 1 meq / max кг у часі відвантаження
Твердість AOCS Cd 3-25 250 — 265
Колір (камера Ловібонда 5 C) червоний 1.5 /  жовтий 15
Зміст фракції твердого жиру при tC 20  С.25  С.30  С. 34.50,90
Вміст жирних кислот: (типове значення) С8C 10C 12C 14

C 16

C 18

C 18-1

C 18-2

8.06.448.517.6

8.4

2.5

6.5

1.5

Паковання: поліетиленові мішки та картонні короби по 18 кг.

Зберігання: Важливо пам’ятати, що зберігати кокосову олію необхідно в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, та далеко від матеріалів із сильним ароматом.

Відвантаження: 20 футовий контейнер 1215 коробів по 18 кг, що рівноцінно 21.870 тонн.

Гідрогенізована кокосова олія

Гідрогенізована кокосова олія широко використовується як замінник молочного жиру при виробництві морозива та кремових начинок.

Технічні специфікації

Вільні жирні кислоти AOCS Ca 5a-40 0.1 % max
Вологість та Домішки AOCS Ca 2c-25 0.1 % max
Точка плавлення AOCS Cc 3-25 31  — 33
Йодне число AOCS Cd 1-25 2,5
Колір (камера Ловібонда 5 C) червоний 0,5 / жовтий 1,6
Зміст фракції твердого жиру при tC 20  С 57
25  С 17
30  С 4
35  С 0

Паковання: поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.

Зберігання: Важливо пам’ятати, що зберігати кокосову олію необхідно в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, та далеко від матеріалів із сильним ароматом.

Відвантаження: 20 футовий контейнер 1100 коробів по 20 кг, що рівноцінно 22 тонни.