CISA має намір створити комітет з дослідження ринку залізної руди

CISA має намір створити комітет з дослідження ринку залізної руди

CISA має намір створити комітет з дослідження ринку залізної руди

Асоціація виробників чавуну та сталі Китаю (CISA) має намір створити комітет з досліджень ринку залізної руди. Про це повідомив Hellenic shipping news.

CISA заявила, що створення робочого комітету сприятиме якісному розвитку сталеливарної промисловості. Очікується, що комітет буде професійною організацією з незалежним управлінням та дослідженнями, пов’язаними із залізною рудою. За даними CISA, спочатку він складатиметься з великих підприємств чорної металургії та China Mineral Resources Group.

Члени асоціації відзначають посилення впливу стандартизації ринку залізної руди, збільшення впливу Китаю на ціноутворення на залізну руду та зниження зовнішньої залежності від зарубіжної руди.

Головний науковий співробітник. в Інституті економічних досліджень Sinosteel Ху Ціму зазначає, що Комітет зможе координувати фінансові ресурси підприємств, державних установ та банків, щоб китайські підприємства вийшли на міжнародний ринок ресурсів з більш високою конкурентоспроможністю та покращеною ціновою спроможністю.

Зазначимо, що влада Китайської народної республіки (КНР) мають намір збільшити імпорт залізняку за допомогою створення нової централізованої групи компаній. Так, 20 липня Китай офіційно створив підтримувану державою компанію з видобутку залізної руди, яка, як очікується, контролюватиме як інвестиційні процеси, так і закупівлі матеріалів для виробництва сталі у світових постачальників.

Джерело: www.gmk.center/ua