Серія GOLDCHOC

       cbs_goldchocСерія GOLDCHOC – це високоякісні лауринові жири.

      GOLDCHOC виробляється з пальмоядрового стеарину, відповідно до всіх умов фракціонування та гідрогенізації.

      Вироби на основі GOLDCHOC дуже стійкі до високої температури.

      GOLDCHOC стабільний проти окислення, стійкий проти гіркості, омилення та вільний від сторонніх речовин та домішок. GOLDCHOC – це серія жирів, які не вимагають темперування завдяки високому вмісту твердих речовин.

       GOLDCHOC підвищує стійкість продукту щодо відносно високих температур, але легко плавиться при вживанні, даючи відчуття бажаного смаку.

       GOLDCHOC надає виробам: відмінне формування методом виливки; мінімальна кількість браку, що спричинений деформацією продукту; хорошу стійкість проти тріщин та ламкості; блиск поверхні; оригінальний аромат; оптимізує роботу щодо зниження в’язкості.

Специфікація…