GOLDCHOC 555
Goldchoc 555 є рослинним моножиром, який одержують із сирого (CPKS) пальмоядрового стеарину шляхом рафінування, гідрогенізації, відбілювання та деодорування. Цей вид жиру немає запаху, без вмісту тваринних та інших рослинних жирів, без ГМО. Не є кінцевим продуктом і не вимагає подальшого текстурування (темперування).
Характеристики
Фізико-хімічні властивості пальмоядрового стеарину подібні до властивостей стеаринів какао-олії, але мають іншу структуру тригліцеридів, що робить їх несумісними з какао-олією (коротколанцюгові гліцериди жирних кислот). Goldchoc 555 належати до жирів лауринового типу, відповідно він не вимагає темперування і при охолодженні застигає в одній стабільній бета-первинній кристалічній формі. Не рекомендується змішування із нелауриновими жирами. Завдяки високому вмісту твердих тригліцеридів цей жир характеризується підвищенням стійкості продукту щодо відносно високих температур, але при цьому легко плавиться при вживанні, даючи відчуття бажаного смаку. Завдяки низькому вмісту ненасичених жирних кислот у своєму складі виявляє оптимальну стійкість до окислювального псування жирів.
Сфера використання
— у виробництві глазурів для кондитерської та молочної промисловостей;
— для проведення процесів переетерифікації при виготовленні нелауринових жирів (кондитерські, хлібопекарські, кулінарні жири, маргарини, спреди та ін.);
— у виробництві рослинних вершків;
Переваги
При виробництві глазурі:
— відмінне формування виробів методом виливу;
— мінімальна кількість браку, спричинена деформацією продукту;
— гарна стійкість проти тріщин і ламкості покриття;
— відмінний блиск поверхні;
— забезпечує твердість готового виробу, але має низьку точку плавлення;
— сприяє швидкій кристалізації жиру.
При виробництві жирів:
— отримання оптимальних кривих плавлення;
— отримання продуктів без транс-ізомерів.
При виробництві рослинних вершків:
— відіграє важливу роль у процесі збивання;
— надає стабільності піні;
— сприяє швидкій кристалізації жиру при температурі 5 °C;
— збільшує термін зберігання виробу.
Специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Значення йодного числа | (AOCS Cd 1-25) | 1 max |
Діапазон плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 33.5 — 35.5 |
Значення твердості | (AOCS Cd 3-25) | 240 — 250 |
Колір (камера Ловібонда 5 1/4) | 1 к. / 10 ж | |
Вміст фракції твердого жиру при t | 10
20 25 30 35 37 |
96 min
96 min 88 min 48 min 5 max 0% |
Пакування: Goldchoc 555 упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання: Жир Goldchoc 555 у картонному опаковуванні необхідно зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, і далеко від матеріалів із сильним ароматом.
Відвантаження: 20 футовий контейнер.
GOLDCHOC 555 P
Специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1 % max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Значення йодного числа | (AOCSCd 1-25) | 1 max |
Точка плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 33.5 — 35.5 |
Значення твердості | (AOCS Cd 3-25) | 240 — 250 |
Колір (камера Ловібонда 5 1/4) | 1 к. 10 ж. 10 max | |
Вміст фракції твердого жиру при t | 1020
25 30 35 37 |
93 % min 90 % min
84 % min 43 % min 4 % max 0 |
Пакування: Goldchoc 555 P упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20-25 кг.
Зберігання: Жир Goldchoc 555 P у картонному опаковуванні необхідно зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, і далеко від матеріалів із сильним ароматом.
Відвантаження: 20 футовий контейнер.
GOLDCHOC 555 SP
Специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Значення йодного числа | (AOCS Cd 1-25) | 1 max |
Точка плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 33 deg.c. — 35 deg.c. |
Значення твердості | (AOCS Cd 3-25) | 240 — 250 |
Колір (камера Ловібонда 5 1/4) | червоний 1 / жовтий 10 max | |
Вміст фракції твердого жиру при t | 1020
25 30 35 |
97 min 96 min
90 min 55 min 1 max |
Пакування: Goldchoc 555 SP упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20-25 кг.
Зберігання: Жир Goldchoc 555 SP у картонному опаковуванні необхідно зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, і далеко від матеріалів із сильним ароматом.
Відвантаження: 20 футовий контейнер.
GOLDCHOC 55
Специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Точка плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 34 deg.c. — 36 deg.c. |
Значення йодного числа | (AOCS Cd 1-25) | 6 max |
Значення твердості | (AOCS Cd 3-25) | 240 — 250 |
Колір (камера Ловібонда 5 1/4) | червоний 1 / жовтий 10 max | |
Вміст фракції твердого жиру при t | 2025
30 35 |
= 89 min= 66 min
= 23 min = 4 max |
Пакування: Goldchoc 55 упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20-25 кг.
Зберігання: Жир Goldchoc 55 у картонному опаковуванні необхідно зберігати в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, і далеко від матеріалів із сильним ароматом.
Відвантаження: 20 футовий контейнер.