СЕРІЯ CBR CHOCO
Загальний опис
Серія CBR CHOCO включає замінники какао масел, які є не лауриновими, гідрогенізованими, фракціонованими, очищеними рослинними жирами на основі пальмової олії.
Особливості
Серії CBR CHOCO містить високий вміст C16 і C18, і таким чином має перевагу перед іншими жирами при боротьбі з проблемами омилення. Жир частково сумісний з какао олією і може поєднуватися до 15% — 20%. Серії CBR CHOCO є гарним замінником какао олії при виробництві шоколадних виробів. Серії CBR CHOCO, стійок до окислення, не змінює аромату виробу, має хороші мікробіологічні показники.
Фізичні особливості
777 | 888 | |
Вільні жирні кислоти | 0.1% max | 0.1% max |
Колір | 3 Червоний max | 3 Червоний max |
Вологість та домішки | 0.1% max | 0.1% max |
Вміст фракції твердого жиру при t
20 Deg.-25 Deg.- 30 Deg. 35 Deg. |
80 — 8570 — 7633 — 40
5 Макса |
90min 70min 42min
5 Макса |
Упаковування: Жир серії CBR CHOCO упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання: Серії CBR CHOCO в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.
Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.
CBR CHOCO 888
Загальний опис
CBR CHOCO 888 є не лауриновим, гідрогенізованим, фракціонованим, очищеним жиром, рослинною олією.
CBR CHOCO 888 містить високий вміст C16 і C18, і таким чином має перевагу перед іншими жирами при боротьбі з проблемами омилення. Жир частково сумісний з какао олією до 15-20%. CBR CHOCO 888 є гарним замінником какао олії при виробництві шоколадних виробів. CBR CHOCO 888, стійкий до окислення, не змінює аромату виробу, має хороші мікробіологічні показники.
Застосування
CBR CHOCO 888, використовується як у виробництві глазурі, і при виробництві формових шоколадних виробів. Завдяки взаємозамінності з какао маслом, порошок какао в продукті може міститися певну кількість (не більше ніж 10% — 12%).
Фізичні особливості
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% максимум |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% максимум. |
Точка плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 34 — 36 |
Значення йодного числа | (AOCS Cd 1-25) | 50 — 60 |
Колір | 2,5 червоний /25 жовтий максимум. | |
Вміст фракції твердого жиру при t | 10202530
35 |
92min 90min 70min 42min
5 max |
Упаковування: CBR CHOCO 888 упакована в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання: CBR CHOCO 888 в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.
Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.
CBR CHOCO 333
Загальний опис
CBR CHOCO 333 є не лауриновими, гідрогенізованими, фракціонованими, очищеними рослинними жирами на основі пальмової олії.
Особливості
CBR CHOCO 333 містить високий C16 & C18 і таким чином це має переваги використання цього жиру в подоланні проблеми мильного аромату. CBR CHOCO 333 не має запаху, має стабільні показники проти окислення.
Фізичні особливості
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Точка плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 40 deg.c. — 44 deg.c. |
Значення йодного числа | (AOCS Cd 1-25) | 44-52 |
Колір | R= 2.5 Y= 25 max | |
Вміст фракції твердого жиру при | ||
10 deg.c. | = 90 min | |
20 deg.c. | = 80 min | |
30 deg.c. | = 55 min | |
35 deg.c. | = 22 max | |
40 deg.c. | = 12 max | |
45 deg.c. | = 2 max |
Упаковування: CBR CHOCO 333 упаковано в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання: CBR CHOCO 333 в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.
Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.
CBR CHOCO 666
Загальний опис
CBR CHOCO 666 є не лауриновими, гідрогенізованими, фракціонованими, очищеними рослинними жирами на основі пальмової олії.
Особливості
CBR CIIOCO 666 містить високий вміст C16 і C18, і таким чином має перевагу перед іншими жирами при боротьбі з проблемами омилення. CBR CHOCO 666, стійкий до окислення, не змінює аромату виробу, має хороші мікробіологічні показники.
Технічна специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Точка плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 33 deg.c. — 36 deg.c. |
Значення йодного числа | (AOCS Cd 1-25) | 54-58 |
Колір | R= 2.5 Y- 25 max | |
Вміст фракції твердого жиру при t | ||
20 deg.c. | = 75 min | |
25 deg.c. | = 63 min | |
30 deg.c. | = 40 min | |
35 deg.c. | = 12 max | |
40 deg.c. | = 1 max |
Упаковування: CBR CHOCO 666 упаковано в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання: CBR CHOCO 666 в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.
Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.