Специфікація CBR CHOCO

СЕРІЯ CBR CHOCO

Загальний опис

Серія CBR CHOCO включає замінники какао масел, які є не лауриновими, гідрогенізованими, фракціонованими, очищеними рослинними жирами на основі пальмової олії.

Особливості

Серії CBR CHOCO містить високий вміст C16 і C18, і таким чином має перевагу перед іншими жирами при боротьбі з проблемами омилення. Жир частково сумісний з какао олією і може поєднуватися до 15% — 20%. Серії CBR CHOCO є гарним замінником какао олії при виробництві шоколадних виробів. Серії CBR CHOCO, стійок до окислення, не змінює аромату виробу, має хороші мікробіологічні показники.

Фізичні особливості

777 888
Вільні жирні кислоти 0.1% max 0.1% max
Колір 3 Червоний max 3 Червоний max
Вологість та домішки 0.1% max 0.1% max
Вміст фракції твердого жиру при t

20 Deg.-25 Deg.- 30 Deg. 35 Deg.

80 — 8570 — 7633 — 40

5 Макса

90min 70min 42min

5 Макса

Упаковування: Жир серії CBR CHOCO упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.

Зберігання: Серії CBR CHOCO в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.

Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.

CBR CHOCO 888

Загальний опис

CBR CHOCO 888 є не лауриновим, гідрогенізованим, фракціонованим, очищеним жиром, рослинною олією.

CBR CHOCO 888 містить високий вміст C16 і C18, і таким чином має перевагу перед іншими жирами при боротьбі з проблемами омилення. Жир частково сумісний з какао олією до 15-20%. CBR CHOCO 888 є гарним замінником какао олії при виробництві шоколадних виробів. CBR CHOCO 888, стійкий до окислення, не змінює аромату виробу, має хороші мікробіологічні показники.

Застосування

CBR CHOCO 888, використовується як у виробництві глазурі, і при виробництві формових шоколадних виробів. Завдяки взаємозамінності з какао маслом, порошок какао в продукті може міститися певну кількість (не більше ніж 10% — 12%).

Фізичні особливості

Вільні жирні кислоти (AOCS Ca 5a-40) 0.1% максимум
Вологість та домішки (AOCS Ca 2c-25) 0.1% максимум.
Точка плавлення (AOCS Cc 3-25) 34 — 36
Значення йодного числа (AOCS Cd 1-25) 50 — 60
Колір 2,5 червоний /25 жовтий максимум.
Вміст фракції твердого жиру при t 10202530

35

92min 90min 70min 42min

5 max

Упаковування: CBR CHOCO 888 упакована в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.

Зберігання: CBR CHOCO 888 в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.

Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.

CBR CHOCO 333

Загальний опис

CBR CHOCO 333 є не лауриновими, гідрогенізованими, фракціонованими, очищеними рослинними жирами на основі пальмової олії.

Особливості

CBR CHOCO 333 містить високий C16 & C18 і таким чином це має переваги використання цього жиру в подоланні проблеми мильного аромату. CBR CHOCO 333 не має запаху, має стабільні показники проти окислення.

Фізичні особливості

Вільні жирні кислоти (AOCS Ca 5a-40)  0.1% max
Вологість та домішки (AOCS Ca 2c-25)  0.1% max
Точка плавлення (AOCS Cc 3-25)  40 deg.c. — 44 deg.c.
Значення йодного числа (AOCS Cd 1-25)  44-52
Колір  R= 2.5   Y= 25 max
Вміст фракції твердого жиру при
10 deg.c. = 90 min
20 deg.c. = 80 min
30 deg.c. = 55 min
35 deg.c. = 22 max
40 deg.c. = 12 max
45 deg.c. = 2 max

Упаковування: CBR CHOCO 333 упаковано в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.

Зберігання: CBR CHOCO 333 в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.

Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.

CBR CHOCO 666

Загальний опис

CBR CHOCO 666 є не лауриновими, гідрогенізованими, фракціонованими, очищеними рослинними жирами на основі пальмової олії.

Особливості

CBR CIIOCO 666 містить високий вміст C16 і C18, і таким чином має перевагу перед іншими жирами при боротьбі з проблемами омилення. CBR CHOCO 666, стійкий до окислення, не змінює аромату виробу, має хороші мікробіологічні показники.

Технічна специфікація

Вільні жирні кислоти (AOCS Ca 5a-40)  0.1% max
Вологість та домішки (AOCS Ca 2c-25)  0.1% max
Точка плавлення (AOCS Cc 3-25) 33 deg.c. — 36 deg.c.
Значення йодного числа (AOCS Cd 1-25)  54-58
Колір  R= 2.5   Y- 25 max
Вміст фракції твердого жиру при t
20 deg.c. = 75 min
25 deg.c. = 63 min
30 deg.c. = 40 min
35 deg.c. = 12 max
40 deg.c. = 1 max

Упаковування: CBR CHOCO 666 упаковано в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.

Зберігання: CBR CHOCO 666 в оригінальному картонному пакуванні потребує прохолодного та сухого місця при температурі не вище 20 °C та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячного світла, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.

Відвантаження: 20 тонний контейнер = 1100 коробів по 20 кг кожен, що рівноцінно 22 тонн.