CBE CHOCO 43
Загальний опис
CBE CHOCO 43 — це нелауриновий, фракціонований очищений рослинний жир.
Особливості
CBE CHOCO 43 є чистим нелауриновим рослинним жиром, який відповідає всім вимогам, що відповідають заміннику какао олії.
CBE CHOCO 43 містить високий відсоток симетричних тригліцеридів, які роблять його сумісним з какао олією до 30% і вище. CBE CHOCO 43 це хороший замінник какао олії для всіх шоколадних виробів. Він також добре підходить для покращення консистенцій начинок. Використовуючи CBE CHOCO 43 у шоколадному виробництві, його необхідно обмежувати межами сумісності (до 30% і вище) для того, щоб отримати стійкий та міцний кристал.
Застосування
Вміст CBE CHOCO 43 жиру у будь-якій шоколадній продукції заздалегідь визначається рецептурою. Рівень необхідної твердості має бути визначений заздалегідь. CBE CHOCO 43 не становить 100 % сумісності з какао маслом або какао порошком, але може бути сумісним при додаванні в шоколадні маси до 30 % і вище.
Технічна специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% максимум |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% максимум |
Точки плавлення | (AOCS Cc 3-25) | 33 — 36 |
Йодне число | (AOCD Cd 1-25) | 34-36 |
Колір | 2,5 червоний / 25 жовтий | |
Запах | нейтральний | |
Вміст фракції твердого жиру за t | 202530
35 |
70min 60min 40min
5 max |
Пакування
CBE CHOCO 43 упакований у поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання
Зберігати жир CBE CHOCO 43 у картонному пакуванні необхідно у прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.
CBE CHOCO 48
Загальний опис
CBE CHOCO 48 не лауриновий, не гідрогенізований, але фракціонований, очищений рослинний жир.
Особливості
CBE CHOCO 48 є чистим нелауриновим рослинним жиром, який відповідає всім показникам та характеристикам какао олії.
CBE CHOCO 48, містить високий відсоток симетричний триглециридів, які роблять це цілком сумісним з какао олією. Цей жир може використовуватися як добавка жиру в будь-які шоколадні рецептури без втрати в’язкості, м’якості, ламкості шоколадного виробу. Так чи інакше, щоб використовувати CBE CHOCO 48 у шоколадному виробництві, його необхідно обмежити межами сумісності для того, щоб одержаний стійкий та міцний кристал.
Застосування
CBE CHOCO 48 широко використовується в заміні какао олії у всіх шоколадних виробах, без змін рецептури. CBE CHOCO 48 використовується при виробництві шоколаду з додаванням звичайного молочного жиру вмістом та використовуваним разом з какао порошком. Цей жир може використовуватися як добавка жиру в будь-якій пропорції для глазурі шоколадної застосовується для облицювання виробів.
Технічна специфікація
Вільні жирні кислоти | (AOCS Ca 5a-40) | 0.1% max |
Вологість та домішки | (AOCS Ca 2c-25) | 0.1% max |
Точки плавлення | {AOCS Cc 3-25) | 33 — 36 |
Йодне число | (AOCS Cd 1-25 ) | 34 — 36 |
Твердість | (AOCS Cd 3-25) | 190 — 200 |
Колір | червоний 3 / жовтий 30 | |
Вміст фракції твердого жиру за t | 2025
30 35 |
72 min63 min
45 min 5 max |
Пакування
CBE CHOCO 48 упаковано в поліетиленові мішки та картонні короби по 20 кг.
Зберігання
Зберігати жир CBE CHOCO 48 у картонному пакуванні необхідно в прохолодному та сухому місці при температурі не вище 20 С та відносній вологості повітря 60%, у приміщеннях, де немає прямого потрапляння сонячних променів, та далеко від матеріалів із сильними запахами та ароматами.